Nieuws

Kick-Off, basisvorming voor sociaal ondernemen

Broed je op een idee voor een eigen sociale onderneming? Of wil je je verdiepen in deze vorm van ondernemerschap? De Punt, de Sociale InnovatieFabriek en Syntra Vlaanderen lanceren Kick-Off, een basisvorming over sociaal ondernemen. Je gaat aan de slag met jouw eigen (reëel of fictief) businessidee. Op het einde van het traject vertrek je met een uitgewerkt en afgetoetst concept.

Tijdens vijf opleidingsdagen leer je bij over de belangrijkste aspecten van sociaal ondernemen. Je volgt workshops, verfijnt je idee tijdens klankbordmomenten en hoort het praktijkverhaal van een starter uit jouw regio. In de laatste sessie stel je jouw plannen voor aan een panel van sociaal ondernemers en ondersteuners en ga je naar huis met tips en relevante contacten.

We organiseren dit traject in Gent, Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Deelnemen kost 220 euro (incl. BTW), het aantal plaatsen per locatie is beperkt. In de flyer hieronder vind je meer info over het programma en inschrijvingsmogelijkheden. Tot bij de Kick-Off in jouw buurt! Interesse en inschrijven? Contacteer de Sociale InnovatieFabriek via info@socialeinnovatiefabriek.be of telefonisch op 02 213 74 90.

 

Kick-Off Sociaal Ondernemen traject West Vlaanderen (start 1 maart 2018)

Kick-Off Sociaal Ondernemen traject Antwerpen (start 17 april 2018)